Selskaber

Vi tager rigtig gerne imod større og mindre selskaber, og ved større selskaber er der både mulighed for at benytte vores  "chambre séparée", med plads til 24 gæster, eller leje hele restauranten, hvor vi har plads til ca. 50 gæster.

Vi har dog brug for at I sammensætter en 3 retters menu, ud fra nedenstående retter. Det er muligt at vælge 2 forskellige forretter, hovedretter og desserter, da vi godt er klar over at alle ikke nødvendigvis er interesserede i det samme.

For at dette kan lade sig gøre for vores køkken, kræver det dog at vi ved hvad I ønsker senest 10 dage før. 

Prisen er 335,- kr.

Forret:

Terrine af foie gras med syltede kastanjer, valnødder og andeskinke

Cannelloni af tyndt skåret sellerie med hummermousse i sauce Maidera

Rå-marineret laks i olivenolie og fennikel med muslingecreme

Cocotte med blåmuslinger og mokler i svampecreme med grønsagsjulienne og butterdejslåg

Hovedret:

Andebryst stegt på panden og skåret i tynde skiver med rødvinssauce og garniture til

Kalvefilet med rosmarinsauce og garniture

Havtaskegratin med tagliatelle og jomfruhummerbisque

Oksefilet med pebersauce og garniture


Dessert:

Udvalg af franske oste

Sortiment af creme brulee

Cremeux af hvid og mørk chokolademousse

Æbletærte med kanel, karamelsauce og vaniljeis

Bær og citrusfrugt gratineret i sabayon og cognac med vaniljeis 

Ved henvendelser omkring afholdelse af selskaber bedes I sende en forespørgsel pr. mail. Enten gennem hjemmesiden her eller direkte til brasseriedegas@hotmail.com.