Nytårsmenu

Da det nu er den sidste aften på året, har vi valgt at lave et stort arrangement, så det vil sige at middagen begynder 19:00 (7pm) og slutter ved en 23 - 23:30 for alle gæster. Derfor beder vi jer være ankommet lidt før.

Degas Nytårsmenu

Amuse Bouche

- Paul Bara Grand Cru Brut Reserve

Terrine Foie Gras, kalveconsommé, kirsebærchutney

- Riesling Gustave Lorentz, Alsace 2015

Filet af Pighvar, beurre blanc, fennikelcreme, tomat confit

- Robin saint Denis, sauvignon blanc/sauvignon gris, Bordeaux 2015

Sauteret andebryst, trøffelsauce, svampe

- Chateau Nénin, merlot/cabernet franc, Pomerol 2007

Mont Blanc, kastanjecreme, vaniljeis, marrengs

- La Caudrina Romano Dogliotti, Mocato D'Asti

Prisen vil være 1000,- pr. kuvert.

Da vi sidste år blev nød til at sige nej til over 100 gæster, beder vi om forståelse for at vi kræver en bekræftelse pr. mail, senest den 26. december, således at vi ikke unødigt bliver nød til at sige nej til folk som vi ellers ville have plads til.

Vi ser frem til at bruge det sidste af 2016 i selskab med jer.