Aften Menu

Les entrées

RÅ-MARINERET LAKS - fennikel, muslingecreme, blinis

INDBAGTE MUSLINGER - champignoncreme, julienne af porre og gulerod

FOI​E GRAS - lufttørret skinke, syltede kastanjer, valnødder, salat

TØRRET ANDEBRYST - tomatconfit, svampemousse, valnødder, løgkompot​

ESCARGO - krydersmør, tomatoconcasse, crouton

Les poissons

GRATINERET HAVTASKE - tagliatelle, jomfruhummerbisque, julienne

Les viandes

STEGT ANDEBRYST- svampe, pommes souflées, rødvinsauce

OKSEFILET - sortiment af grønsager, pebersauce

CONFIT DE CANARD - svampe a la creme, pommes pon neuf

Les fromages

FRANSKE OSTE

Les desserts

FRISKBAGT ÆBLETÆRTE - kanel, frisk frugt, vaniljeis, karamelsauce

CREME BRULEE SORTIMENT

VARM CHOKOLADEFONDANT - vaniljeis, karamelsauce

BÆR & CITRUSFRUGTER - sabayoncreme, vaniljeis

MACARON PISTACIE - hindbær, pistaciecremeaux, hindbær coulis

4-retters menu 375,-

3-retters menu 335,-

2-retters menu 275,-

1 ret 195,-